Spa

SVAKI TRETMAN JE POSEBNO DIZAJNIRAN DA PONUDI JEDINSTVENO ISKUSTVO

Wellness & Spa

Boutique Hotel Bura 45⁰N, iako je manji boutique hotel, nudi kompletnu ponudu usluga za potpuno opuštanje. Obnovljeni wellness i spa prostor, zajedno s Beauty Centar by Renata nudi široku paletu usluga koje će gostima pružiti osjećaj ugode ili će im omogućiti da pomlade svoje tijelo i daju sebi malo vremena za sebe.

FINSKA I TURSKA SAUNA

POMLADITE SVOJ DUH, DETOXIRAJTE VAŠE TIJELO, OPUSTITE SE U NAŠIM SAUNAMA.

1

Finska sauna

Boravak u finskoj sauni pozitivno će utjecati na Vaš imunološki sustav, posebno u teškim vremenima u kojima smo se našli u posljednje vrijeme. Brinemo se da se saune iznajmljuju samo individualno, pa kako biste osigurali svoje vrijeme, a ujedno i bili sigurni, preporučamo dogovor za individualno korištenje sauna u trajanju od pola sata do jednog punog sata. , po posebnoj promotivnoj cijeni za goste hotela.

2

Turska sauna

Turska sauna odmah će učiniti da se osjećate bolje, mišići će vam biti opušteni, a svi toksini izbačeni iz vašeg tijela, stoga je ovo idealno mjesto za otići nakon nekih fizičkih aktivnosti u okolici hotela, primjerice planinarenje po Paklenici ili biciklizam kroz park prirode Velebit. Kako bi osigurali svoj tretman, gosti su motivirani da rezerviraju i svoje privatno vrijeme u turskoj sauni. Nakon svakog tretmana naše saune se dezinficiraju i temeljito čiste.

Tretman lica i tijela

ODVOJITE VRIJEME ZA OPUŠTANJE

3

Wellness & Spa centar

nudi dvije različite sobe u kojima će se gosti moći opustiti uz različite masaže, tretmane lica, tretmane tijela. Wellness terapeut će Vam dati preporuku na temelju analize, a Vi možete biti sigurni da će ovaj tretman biti pravi za Vas, uz visokokvalitetne preparate kako bi se postigao najbolji rezultat. Svi gosti hotela također imaju pravo na poseban promotivni popust na masažu dobrodošlice na dan dolaska, stoga svoj boravak kod nas započnite opušteno.