Grad

Grad Senj je najstariji grad na Jadranu. Nalazi se u podnožju Kapele i Velebita, najveće planine u Hrvatskoj. Simbol grada je tvrđava Nehaj poznata kao "kula Nehaj". Područje grada obuhvaća obalu u dužini od 76 km. Osim po buri, brojnim kulturnim znamenitostima, prekrasnoj prirodi i dugoj povijesti, Senj je poznat i po Senjskom ljetnom karnevalu, najstarijoj i najvećoj manifestaciji takve vrste u Republici Hrvatskoj.

Prijevoz

Njegov položaj na istočnoj obali Jadrana povezuje ga s gradovima i zemljama Sredozemlja. Cestovno je povezan s unutrašnjosti preko prijevoja Vratnik, na zapadu s Vinodolskom dolinom, Rijekom i njezinim zaleđem, a na jugu sa Zadrom, Splitom i Dalmacijom.

Nadahnuta gastronomija

Gastronomska ponuda hotela besprijekoran je izbor za sastanke i druga stručna okupljanja, od poslovnih do svečanijih prigoda. Vrhunska gastronomska ponuda bitan je element našeg hotela i razlog zašto nam se gosti vraćaju.

 

 

Dizajn bez naslova (35)

Boutique Hotel Bura 45⁰N

Boutique Hotel Bura 45⁰N označava hotel u srcu grada Senja. Nedavno je potpuno renoviran, rebrendiran i otvoren pod novim vodstvom i imenom u lipnju 2021. godine. S ponosom noseći ime koje savršeno opisuje ovaj lokalitet, glavni cilj hotela je unaprijediti turističku ponudu u ovom vrlo posebnom i povijesnom dijelu Hrvatske, te uvrstiti grad Senj na turističku kartu destinacija važnih za posjet iz raznih razloga.

Dizajn bez naslova (34)

Lokacija

Hotel se nalazi u gradu Senju, savršeno uklopljenom u Jadransko more, Velebit i Kapelu. Nazivaju ga vratima ostatka Mediterana. Potpuno obnovljen, sa savršenom lokacijom važnom ne samo za prolazne goste, s obogaćenim sadržajima kao što su novi a la carte restoran, lobby bar, konferencijska dvorana, privatna hotelska plaža, beach bar, wellness i spa usluge, Boutique Hotel Bura 45⁰N je tu da vam pruži mjesto bez stresa gdje možete osjetiti sebe, gdje se možete potpuno opustiti i usredotočiti na istraživanje nevjerojatnog okruženja, bez obzira je li ljetna ili zimska sezona.

Naše sobe

Boutique Hotel Bura 45 ⁰N

Istražite naš hotel

LJUDE, MJESTA I DOGAĐANJA

Iznimna hrana

Jedinstveni okusi koje možete pronaći u našem restoranu dovest će Vas korak bliže tome da se osjećate kao domaći. Možete uzeti brzi kroasan ili sjesti za izvanrednu večeru.

Bar / Pića

Lounge prostor u Lobby baru savršen je izbor za proslave rođendana, krštenja, obiteljskih večera, večera u društvu, ali i za vjenčanja i druge zabavne događaje.

Wellness

Wellness i spa zona nalazi se na 2. katu hotela, a smještena je unutar hotela tako da ljudi odmah imaju osjećaj da su prepušteni nekom posebnom prostoru za opuštanje.

Dizajn bez naslova (27)

Osiguran parking

Parking je osiguran za sve goste hotela. Možete bezbrižno uživati ​​u svom odmoru i koristiti sve usluge hotela.

Dizajn bez naslova (29)

Privatna plaža

Osigurana privatna plaža za sve goste hotela. Sve što Vam je potrebno za prekrasan odmor u Hrvatskoj.

Dizajn bez naslova (30)

Bar na plaži

Lokalno vruće mjesto za opuštanje, plaža s ležaljkama i suncobranima. Tijekom ljeta gosti mogu uživati ​​u DJ show, zabavama, večernjim događanjima, osvježavajućim koktelima, dobroj glazbi!

Ponude

POPUSTI I AKCIJE